De tijd gaat hard

De tijd gaat hard, voor je het weet is er een maand voorbij. Deze dooddoener geldt ook voor mij voor de afgelopen maand. De maand van het plastic dieet.

En hoe is me dat bevallen? Goed en slecht.

Slecht omdat de opzet niet zo bij mij paste. Ik kreeg een keer per week een mailtje en dat was het wel. Er gebeurde wel veel op een facebook-groep, maar daar had ik dan weer niet zo’n behoefte aan. Ik heb al genoeg fb-groepen!

En heel eerlijk, ik doe gewoon al best veel. Ik bak zelf m’n brood, haal mijn groenten op diverse verpakkingsvrije plekken en ik ben vaste klant bij de verpakkingsarme supermarkt in het centrum. Het was even wennen om met je eigen pot of zakjes daar binnen te lopen, maar de dames daar zijn daar juist op ingesteld. Mijn persoonlijke favoriet zijn de onverpakte stroopwafels. Superlekker én vegan 🙂

En het goede nieuws dan? Dat is dat ik sinds eind mei klant ben bij Pieter Pot! Met dank aan een vriend van me, die me een uitnodiging stuurde. Ik word niet gesponsord, maar ik ben er zo blij mee. Ze hebben zoveel en het wordt steeds meer. Zo hebben ze bv. vegan mayonaise. Nu gebruik ik dat best veel, dus ik heb gelijk een voorraadje besteld.

Het leukste is wel, dat ik ook gelijk weer iemand mocht uitnodigen. Dus ik heb een goede vriendin uitgenodigd. Zij heeft geen verpakkingsarme supermarkt in de buurt, de markt is tijdens werktijden, dus verpakkingsvrij vindt ze nog best een uitdaging. Maar dit vond ze toch heel interessant klinken, dus wie weet.

En dat is het echte goede nieuws van deze post, dat ik waarschijnlijk weer iemand heb aangestoken (op een positieve manier dan).

Fijne dag!

1 reactie

  1. Dat het zich moge verspreiden als n – biologisch afbreekbare- olievlek!!!

Reacties zijn gesloten.